lyzovani.cz | za sněhem na serveru www.lyzovani.cz

Lyžování v tyrolských Alpách s dětmi

Vlastní vyhledávání
reklama

Lyžování v tyrolských Alpách s dětmi

datum | 2.2.2016

Máte problémy s organizací svých aktivit a aktivit pro děti? Ujišťujeme vás, že v tyrolských lyžařských střediscích najdete vše pro vaši ideální dovolenou s dětmi.

V každém středisku najdete speciální nabídky pro rodiny s dětmi: v některých dostanou děti skipasy zdarma, každé středisko nabízí lyžařské kurzy a školy s profesionálními instruktory, téměř všechna mají v nabídce také jesličky, školky nebo mini-kluby, kde si děti můžou společně hrát, dívat se na filmy nebo oslavit narozeniny a ty nejvíce unavené se také můžou uložit k spánku...

Co všechno vám nabízejí vybraná tyrolská střediska:

V dětském parku Murmlipark ve městě Serfaus se učí nejmenší děti lyžovat na ploše 10000 čtverečních metrů. Najdete zde dva pohyblivé koberce, lyžařský kolotoč a provazový vlek pro zkušenější děti. Dále je dětem k dispozici mnoho moderních výukových pomůcek a veselých hraček. V dětském parku Bertas Kinderland se naučí perfektně lyžovat i starší děti.



Perfektní podmínky pro malé lyžaře najdete v lyžařském areálu pro děti KinderKaiserland Scheffau. Na děti zde čeká obrovský ohraničený prostor pro nejmenší lyžaře a spousta zábavných aktivit. A aby si mohli i ti opravdu nejmenší vyzkoušet lyžování, zhotovil vedoucí lyžařské školy Gerhard Told speciální mini-lyžičky tzv. MiniCarver.



Lyžařské kurzy pro děti zdarma jsou nabízeny v rámci dětských týdnů v lyžařských oblastech Hochoetz v údolí Ötztal a v Hoch-Imst. Ve vybraných termínech mohou tří- až sedmileté děti této nabídky využít a naučit se lyžovat bezplatně.



V údolí Pitztal a regionu Tiroler Oberland dostanou děti, narozené v letech 2005 až 2003, v doprovodu platícího rodiče tzv. Bambini-Freipass a mohou tak lyžovat zdarma.



V oblasti Silberregion Karwendel zve panáček Karwendolin od 21. prosince 2014 do 21. března 2015 všechny děti ve věku od 4 do 12 let k lyžařským kurzům zdarma. Také skipas na vlek pro začátečníky je zdarma. Jediný předpoklad: celá rodina musí strávit týdenní zimní dovolenou v oblasti Silberregion Karwendel.



Autor | www.tyrolsko.cz | www.tyrolsko.cz
aktuální ověřený volný zájezd / pobyt
vybíráme z článků o lyžování

Bolest nohou z velké části souvisí s velikostí boty: buď máte lyžařské boty moc malé (v tom případě jste závodník), nebo naopak moc velké. Druhá varianta je častější. Dalším důvodem je přetížení chodidla v tvrdé lyžařské botě, čemuž se dá předejít vhodně zvolenou sportovní ortopedicky tvarovanou vložkou, která nohu podepře více informací

Běh na lyžích zimní zasněženou krajinou rakouského Štýrska je skutečnou idylou. Zatímco se vydáváte na běžkařskou trasu, vaše duše se zotavuje. Běžecké lyžování samozřejmě přináší řadu výhod i pro tělo. více informací

reklama


z naší nabídky

Sněhový i-Servis SKIVO Sněhový i-Servis SKIVO
Praktické rady jak správně připravit lyže, běžky, SNB ... více informacívíce informací
lyžařské zprávičky   více zprávvíce informací

Kvůli silnému větru se dnes kvalifikace MS v letech skákat nebudevíce informací
25.1.2024 | Kvůli nepřízni počasí se dnes neuskuteční kvalifikace mistrovství světa v letech ...

Němec Strasser vyhrál noční slalom ve Schladminguvíce informací
24.1.2024 | Německý lyžař Linus Strasser vyhrál noční slalom Světového poháru ve Schladmingu ...

Bude Ledecká závodit? Zdravotní problémy se opět zhoršily, jela na vyšetření plicvíce informací
24.1.2024 | Užívá si, že po roční pauze opět může závodit, ale není to pro Ester Ledeckou po ...

kalendář akcí   více akcívíce informací

reklama



© 2000 - 2020 - Lyžování.cz | Kontakt & Ochrana osobních údajů |