lyzovani.cz | za sněhem na serveru www.lyzovani.cz

Lyžování bez hranic - Skirama a Dolomiti Superski

Vlastní vyhledávání
reklama

Lyžování bez hranic - Skirama a Dolomiti Superski

datum | 14.11.2014

Více než 1500 km sjezdovek v překrásných scenériích Dolomit mají ve své nabídce 2 lyžařská konsorcia v Trentinu - Dolomiti Superski a Skirama Dolomiti adamello brenta. Novinkou sezóny je skipas XL 3+3, který umožňuje vyzkoušet během 6 dnů lyžování ve 3 lyžařských areálech východních Dolomit.  

Zbrusu nový skipas XL 3+3
Různé druhy skipasů umožňují lyžování za zvýhodněné ceny hned v několika různých lyžařských areálech. Zcela novým skipasem je XL 3+3, který umožňuje lyžování s jednou permanentkou hned ve 3 lyžařských oblastech: Val di Fassa/Carezza, Trevalli (Moena-Alpe di Lusia, Passo San Pellegrino, Falcade) a Fiemme/Obereggen. Skipas platí po dobu 6 po sobě následujících dní, z nichž alespoň 3 (které nemusí následovat za sebou) musí být využity v oblasti, kde byl skipas zakoupen. Ve zbylých 3 dnech je možné pokračovat v lyžování v daném lyžařském areálu, nebo se vydat na sjezdovky sousedních dvou lyžařských oblastí. Lyžaři mají na výběr ze 2 variant:
3 dny lyžování v oblasti Val di Fassa/Carezza + 3 dny lyžování dle výběru v areálech Trevalli a Val di Fiemme/Obereggen.
3 dny lyžování v oblasti Trevalli + 3 dny lyžování dle výběru v areálech Val di Fassa/Carezza o Val di Fiemme/Obereggen.
Skipas zdarma pro děti ve věku 3-8 let (narozené po 29.11.2006): skipas má stejnou platnost jako skipas dospělého platícího rodinného příslušníka. Každý platící dospělý má právo na vydání jednoho bezplatného skipasu pro dítě.


DOLOMITY SUPERSKI
S Dolomiti Superski skipasem je možné vyzkoušet  každý den zcela nové sjezdovky, které se proplétají mezi impozantními vrcholy a skalními stěnami Dolomit, ať už jde o horskou skupinu Latemar nebo majestátní Marmoladu. Součastí tohoto obrovského karuselu je totiž celkem 1200 km sjezdovek všech úrovní, z toho 350 km v Trentinu. Skutečnou lahůdkou je oblíbený “kolotoč” Sellaronda. Dolomiti Superski spojuje hned 12 lyžařských oblastí provincií Alto Adige (Jižní Tyrolsko), Trentino a Benátsko a jako takový je nejen italskou jedničkou, ale nemá konkurenci ani v evropském měřítku. Rozprostírá se v jihovýchodních Alpách a v Trentinu prochází údolími Val di Fassa, Val di Fiemme a San Martino di Castrozza.
Jediný skipas umožňuje lyžování ve všech 12 lyžařských oblastech. Je však možné zakoupit pouze lokální skipas pro některou z vybraných oblastí, který je platný pro sjezdovky daného údolí, popřípadě zvolit skipas kombinovaný. Každý si může vybrat, co nejlépe vyhovuje jeho potřebám.

Příjemnou službou je "Hotel Skipass Service", která umožňuje objednat si skipas předem přes hotel (platí pouze pro nasmlouvané hotely). Skipas si pak hosté vyzvednou přímo v recepci hotelu a ušetřit tak čas. Týká se pouze skipasů pro dospělé (nevztahuje se tedy na cenově zvýhodněné juniorské a seniorké skipasy zdarma pro děti do 8 let).  Skipas je možné zakoupit po internetu (platba kreditní kartou) na alespoň 48 hod. před příjezdem do hotelu. Klientovi i rezervovanému ubytovacímu zařízení bude zaslán vygenerovaný kód, se kterým hoteliér vyzvedne skipas ve skipasové kanceláři a odevzdá ho zákazníkovi při příjezdu.

Nabídky senzační dovolené najdeš na stránkách - http://www.visittrentino.it/cs/dolomitisuperski-trentino-cs?utm_source=adactive.cz&utm_medium=textlink&utm_campaign=inverno_cz

aktuální ověřený volný zájezd / pobyt
vybíráme z článků o lyžování

Bolest nohou z velké části souvisí s velikostí boty: buď máte lyžařské boty moc malé (v tom případě jste závodník), nebo naopak moc velké. Druhá varianta je častější. Dalším důvodem je přetížení chodidla v tvrdé lyžařské botě, čemuž se dá předejít vhodně zvolenou sportovní ortopedicky tvarovanou vložkou, která nohu podepře více informací

Běh na lyžích zimní zasněženou krajinou rakouského Štýrska je skutečnou idylou. Zatímco se vydáváte na běžkařskou trasu, vaše duše se zotavuje. Běžecké lyžování samozřejmě přináší řadu výhod i pro tělo. více informací

reklama


z naší nabídky

Sněhový i-Servis SKIVO Sněhový i-Servis SKIVO
Praktické rady jak správně připravit lyže, běžky, SNB ... více informacívíce informací
lyžařské zprávičky   více zprávvíce informací

Kvůli silnému větru se dnes kvalifikace MS v letech skákat nebudevíce informací
25.1.2024 | Kvůli nepřízni počasí se dnes neuskuteční kvalifikace mistrovství světa v letech ...

Němec Strasser vyhrál noční slalom ve Schladminguvíce informací
24.1.2024 | Německý lyžař Linus Strasser vyhrál noční slalom Světového poháru ve Schladmingu ...

Bude Ledecká závodit? Zdravotní problémy se opět zhoršily, jela na vyšetření plicvíce informací
24.1.2024 | Užívá si, že po roční pauze opět může závodit, ale není to pro Ester Ledeckou po ...

kalendář akcí   více akcívíce informací

reklama



© 2000 - 2020 - Lyžování.cz | Kontakt & Ochrana osobních údajů |