lyzovani.cz | za sněhem na serveru www.lyzovani.cz

Zillertal = 100% zima. Dokonalé lyžařské zážitky v Tyrolsku.

Vlastní vyhledávání
reklama

Zillertal = 100% zima. Dokonalé lyžařské zážitky v Tyrolsku.

datum | 30.12.2016

508 kilometrů sjezdovek pro každý vkus a každou úroveň fyzické kondice. Jejich škála se pohybuje od širokých svahů s příjemným sklonem až po náročné trasy, které jsou výzvou i pro ostřílené borce. Lyžařská permanentka Zillertal Super Skipass „vše v jednom“ platí na plných 179 lanovek a vleků.

Velikost lyžařských oblastí s bohatstvím možností je velkým kladem Zillertalu. Sjezdovky zpravidla začínají ve výškách okolo 2.000 metrů a sahají až do 3.250 metrů, což zaručuje jistotu sněhu po celou zimní sezonu pro celou rodinu, protože areály pro děti a začátečníky jsou situovány na vysoko položených horních stanicích lanovek. A to ještě zdaleka není všechno: na návštěvníky zde čekají velké snowparky, permanentní závodní a rychlostní trasy, svahy pro freeride snadno přístupné lanovkami a dětské lyžařské školky. Zapomenout nesmíme ani na četné lyžařské chaty, na své si tu tak přijde opravdu každý.

Kitzbuhel
Lyžařské safari (c) Zillertal Tourismus -Thomas Straub

Lyžování v Zillertalu je však nejen o těch nejlepších sjezdovkách. Družné posezení na prostorných slunečních terasách nebo v četných chatách s oceňovanou úrovní služeb by mělo být součástí každého dne stráveného na lyžích. Kulinářské speciality z místních přírodních produktů dávají sílu na další hodiny strávené na sjezdovce. Na jídelním lístku najdeme jak zillertalské speciality, tak i nové lehké kreace současné moderní kuchyně. Ať už si dopřejete špičkovou gastronomii nebo poctivou tyrolskou kuchyni, zillertalští restauratéři vždy kladou velký důraz na čerstvost a původ surovin, přičemž se používá především sezonních produktů. I proto představuje kombinace lyžování a gastronomie naprosto jedinečné menu pro všechny labužníky. A světoznámá pohostinnost zdejších obyvatel pak jen posiluje dobrou pověst zillertalské gastronomie.

Konečně uskutečněný prázdninový sen. Nádherný rozhled, kam až oko dohlédne, třpytící se sníh, modrá obloha a milí lidé připravení vždy pomoci – taková je opravdová zimní pohádka v Zillertalu.

Více informací o lyžování v rakouském Zillertalu najdete zde





Kitzbuhel
Lyžování bez starostí s permanentkou Superskipass (c) Zillertal Tourismus - Thomas Straub
aktuální ověřený volný zájezd / pobyt
vybíráme z článků o lyžování

Bolest nohou z velké části souvisí s velikostí boty: buď máte lyžařské boty moc malé (v tom případě jste závodník), nebo naopak moc velké. Druhá varianta je častější. Dalším důvodem je přetížení chodidla v tvrdé lyžařské botě, čemuž se dá předejít vhodně zvolenou sportovní ortopedicky tvarovanou vložkou, která nohu podepře více informací

Běh na lyžích zimní zasněženou krajinou rakouského Štýrska je skutečnou idylou. Zatímco se vydáváte na běžkařskou trasu, vaše duše se zotavuje. Běžecké lyžování samozřejmě přináší řadu výhod i pro tělo. více informací

reklama


z naší nabídky

Sněhový i-Servis SKIVO Sněhový i-Servis SKIVO
Praktické rady jak správně připravit lyže, běžky, SNB ... více informacívíce informací
lyžařské zprávičky   více zprávvíce informací

Kvůli silnému větru se dnes kvalifikace MS v letech skákat nebudevíce informací
25.1.2024 | Kvůli nepřízni počasí se dnes neuskuteční kvalifikace mistrovství světa v letech ...

Němec Strasser vyhrál noční slalom ve Schladminguvíce informací
24.1.2024 | Německý lyžař Linus Strasser vyhrál noční slalom Světového poháru ve Schladmingu ...

Bude Ledecká závodit? Zdravotní problémy se opět zhoršily, jela na vyšetření plicvíce informací
24.1.2024 | Užívá si, že po roční pauze opět může závodit, ale není to pro Ester Ledeckou po ...

kalendář akcí   více akcívíce informací

reklama



© 2000 - 2020 - Lyžování.cz | Kontakt & Ochrana osobních údajů |