lyzovani.cz | za sněhem na serveru www.lyzovani.cz

Lyžování - Ski Bachledova

Vlastní vyhledávání
reklama

Ski Bachledova

Informace o lyžování v areále Ski Bachledova. Přehled lanovek, vleků, sjezdovek, cen skipasů, webkamer, předpověďi počasí, stavu sněhu a dalších informací. Lyžařské středisko Ski Bachledova leží v zemi Slovensko, oblast Belianske Tatry.

Informace o areále / Ski Bachledova:

Nadmořská výška 820 - 1160 m.n.m.
Počet lanovek 2
Počet vleků 6
Počet sjezdovek 12
Obtížnost sjezdovek černá 2,2 km červená 3,6 km modrá 5,5 km zelená 0
Celková délka sjezdovek 11,5 km
Délka běžeckých tratí 20 km
Kapacita/hod. 5900
Zasněžování ANO
Jednodenní skipas (dospělý/dítě) HS - 24,- / 23,-
VS - 22,- / 20,-

Kontakty / Ski Bachledova:

Telefon +421 524 498 101

Sociální sítě:

Ski Bachledova / další informace:

Ceník skipasů [detail]
Videa z areálu [detail]
Přehled sjezdovek [detail]
Sněhové zpravodajství [detail]
Webkamera online [detail]
Vzdálenost a trasa [detail]
Poloha na mapě [detail]
Mapa střediska - areálu - Ski Bachledova

Novinka
Od prosince 2015 se BACHLEDKA Ski & Sun stává součástí skupiny TatrySki. Ta spojuje 9 lyžařských stredisek a kluzišť v okolí Tater na Slovensku a v Polsku, ve kterých je možné lyžovat na jeden skipas. Společné lístky jsou 2-denní a delší. Návštevníci tak mají možnost lyžovat na téměř 40 km sjezdovek a využívat až 45 lanovek a vleků.

Rodinné lyžařské středisko Ski Bachledova sa nachází na hřebeni Spišské Magury s nádherným výhledem na panorama Belianských Tater, jen 30 km severne od města Poprad. Rozprostírá se na území tří obcí – Ždiar, Jezersko a Malá Franková, přičemž přístup do střediska je možný z Bachledové doliny tak i Jezerska.
Ski Bachledova nabízí slovenský unikát, možnosť lyžovať ve třech dolinách z různých světových stran, fantastickou rodinnou lyžovačku a celosezónní garanci sněhu. Uměle zasnežovaných je až 9,5 km sjezdovek. Lyžařům je k dispozici 4-sedačka Jezersko, 3-sedačka Bachledova dolina, 6 vleků, 12 sjezdovek v délce 11,5 km a to ve všech stupních náročnosti, k tomu 20 km běžeckých tratí. Samozřejmostí je večerní lyžování, lyžařská škola, ski-servis, půjčovna lyžařského vybavení, bezplatné parkování a ski-bus.

Ve Ski Bachledova nezapomínáme ani na našich nejmenších, pro které máme připravených hned několik atrakcí. Když starší aktivně odpočívají na sjezdovkách anebo se vyhřívají na sluníčku před apres ski-barem, o ty mladší se stará tým licencovaných instruktorů v lyžařské školce SUNKID. Kolotoč určený pro začínající lyžaře jim poskytne zábavu a pocit radosti z pohybu na lyžích. Po době strávené učením se, se mohou přesunout do dětského pohádkového světa s tubingovou dráhou. Jak mají sněhu dost, vyřádí se v novém dětském koutku v hotelu příamo u svahu. Rychlost na lyžích si všichni mohou změřit na měřené slalomové dráze. Tečkou za perfektně stráveným dnem je zážitek ze zimní jízdy na bobové dráze nebo snowraftingu.
Tělo i duši následně potěší odpocinek ve wellness centru v Penzionu SKI Jezersko nebo Hotelu Bachledka přímo ve středisku.

V oblasti Ždiaru, Jezerska a okolí je k dispozici až 3 000 lůžok v hotelech, penzionech a chatách různych kategorií. Ubytováním se v partnerských zařízeních podporujete rozvoj regionu a zároveň ušetříte. Skipasy si při vícedenních pobytech můžete zakoupit se slevou až do výše 30%. Dopřajte dovolenou aj svému autu - do strediska Vás zdarma odveze ski-bus ze Ždiaru a Jezerska.

Lokální speciality a jiné lahůdky nabízejí místní restaurace, bistra a bufety přímo na svahu. Výjímečnou atmosféru zažijete v našem apres ski-baru, kde zábava trvá až do pozdních hodin.

V okolí areálu Ski Bachledova, oblasti Belianske Tatry můžete najít několik dalších možností k lyžování:

aktuální ověřený volný zájezd / pobyt
vybíráme z článků o lyžování

Bolest nohou z velké části souvisí s velikostí boty: buď máte lyžařské boty moc malé (v tom případě jste závodník), nebo naopak moc velké. Druhá varianta je častější. Dalším důvodem je přetížení chodidla v tvrdé lyžařské botě, čemuž se dá předejít vhodně zvolenou sportovní ortopedicky tvarovanou vložkou, která nohu podepře více informací

Běh na lyžích zimní zasněženou krajinou rakouského Štýrska je skutečnou idylou. Zatímco se vydáváte na běžkařskou trasu, vaše duše se zotavuje. Běžecké lyžování samozřejmě přináší řadu výhod i pro tělo. více informací

reklama


z naší nabídky

Sněhový i-Servis SKIVO Sněhový i-Servis SKIVO
Praktické rady jak správně připravit lyže, běžky, SNB ... více informacívíce informací
lyžařské zprávičky   více zprávvíce informací

Kvůli silnému větru se dnes kvalifikace MS v letech skákat nebudevíce informací
25.1.2024 | Kvůli nepřízni počasí se dnes neuskuteční kvalifikace mistrovství světa v letech ...

Němec Strasser vyhrál noční slalom ve Schladminguvíce informací
24.1.2024 | Německý lyžař Linus Strasser vyhrál noční slalom Světového poháru ve Schladmingu ...

Bude Ledecká závodit? Zdravotní problémy se opět zhoršily, jela na vyšetření plicvíce informací
24.1.2024 | Užívá si, že po roční pauze opět může závodit, ale není to pro Ester Ledeckou po ...

kalendář akcí   více akcívíce informací

reklama



© 2000 - 2020 - Lyžování.cz | Kontakt & Ochrana osobních údajů |