lyzovani.cz | za sněhem na serveru www.lyzovani.cz

Velké zimní kouzlo

Vlastní vyhledávání
reklama

Velké zimní kouzlo

datum | 4.1.2018

Od lyžařské dovolené pro celou rodinu až po poklidný zážitek v přírodě: rozmanitost v ryzí podobě v zimní krajině Dolního Rakousku.


Teplé paprsky slunce na tváři, praskající prašan pod lyžemi, poslední pohled na pocukrované lesy v údolí a pak se odpíchnout a spustit se po svahu dolů: lyžařská zábava v Dolním Rakousku může  začít! S 20 lyžařskými areály v Mostviertelu a ve Vídeňských Alpách, s přibližně 200 km sjezdovek a více než 100 lanovkami a vleky se dolnorakouská zima prezentuje pro lyžaře a snowboardisty v té nejlepší výbavě. Lyžařské oblasti na dosah, skvělé sjezdovky pro začátečníky i pokročilé, atraktivní nabídky za přiměřené ceny jako třeba karta Ostalpen-Card pro neúnavné lyžaře. Lyžovat je možné se učit nejen ve Vídeňských Alpách a v Mostviertelu, ale také ve Waldviertelu. 15 provozovatelů vleků se spojilo v „malé, milé lyžařské oblasti“ pro zimní sporty mimo masový cestovní ruch. Není divu, že pro zimní dovolenou bez stresu v Dolním Rakousku se rozhoduje stále více rodin. 



Dolní Rakousko

V Mostviertelu ti, co si přivstanou, vykrajují při „Guga Hö“ první obloučky na čerstvě upravené sjezdovce a vychutnají si brunch na horské chatě s nejkrásnějším výhledem. A propos výhled: při zimní turistice a putování na sněžnicích v ráji výhledů ve Vídeňských Alpách si lze zimní krajinu vychutnat krásně uvolněně.

Klouzat na lyžích zasněženými lesy nebo po náhorních plošinách, kde za širokými zatáčkami čekají okouzlující výhledy: Dolní Rakousko nabízí také běžkařům rozmanitou síť běžeckých stop s bohatými výhledy v délce více než 800 km. 

Kdo by se chtěl vydat na cesty zimní krajinou ještě pohodovějším způsobem, může využít pro pěší túry doprovodu koně, osla, lamy nebo alpaky. 


Dolní Rakousko

Soutěž: Jestli jste dostali chuť vyjet na zimní dovolenou do Dolního Rakouska, pak navštivte naše webové stránky www.dolni-rakousko.info/soutez a prozraďte nám, jestli jako ranní ptáčata chcete vytáčet první oblouky na čerstvě upravených sjezdovkách, anebo byste přece jen raději vyhráli pohodovou relaxaci na sněhu.


Více informací o zimě v Dolním Rakousku zde 



Dolní Rakousko
aktuální ověřený volný zájezd / pobyt
vybíráme z článků o lyžování

Běh na lyžích zimní zasněženou krajinou rakouského Štýrska je skutečnou idylou. Zatímco se vydáváte na běžkařskou trasu, vaše duše se zotavuje. Běžecké lyžování samozřejmě přináší řadu výhod i pro tělo. více informací

Bolest nohou z velké části souvisí s velikostí boty: buď máte lyžařské boty moc malé (v tom případě jste závodník), nebo naopak moc velké. Druhá varianta je častější. Dalším důvodem je přetížení chodidla v tvrdé lyžařské botě, čemuž se dá předejít vhodně zvolenou sportovní ortopedicky tvarovanou vložkou, která nohu podepře více informací

reklama


z naší nabídky

Sněhový i-Servis SKIVO Sněhový i-Servis SKIVO
Praktické rady jak správně připravit lyže, běžky, SNB ... více informacívíce informací
lyžařské zprávičky   více zprávvíce informací

Kvůli silnému větru se dnes kvalifikace MS v letech skákat nebudevíce informací
25.1.2024 | Kvůli nepřízni počasí se dnes neuskuteční kvalifikace mistrovství světa v letech ...

Němec Strasser vyhrál noční slalom ve Schladminguvíce informací
24.1.2024 | Německý lyžař Linus Strasser vyhrál noční slalom Světového poháru ve Schladmingu ...

Bude Ledecká závodit? Zdravotní problémy se opět zhoršily, jela na vyšetření plicvíce informací
24.1.2024 | Užívá si, že po roční pauze opět může závodit, ale není to pro Ester Ledeckou po ...

kalendář akcí   více akcívíce informací

reklama



© 2000 - 2020 - Lyžování.cz | Kontakt & Ochrana osobních údajů |