lyzovani.cz | za sněhem na serveru www.lyzovani.cz

Když se lesknou krystaly

Vlastní vyhledávání
reklama

Když se lesknou krystaly

datum | 4.11.2016

Elan vyrobil exklusivní lyže ozdobené krystaly od firmy Swarovski. Tento krásný model dostal název Delight Black Edition.

Zima je kouzelné období. Každý, kdo někdy obdivoval krystaly sněhu lesknoucí se ve slunci, s tím určitě souhlasí. V Elanu vždy přemýšlíme nad tím, jak udělat tyto magické zimní chvíle ještě krásnějšími. U lyží nám jde na prvním místě o jejich funkčnost, ale nikdy nezapomínáme na design, grafické provedení a estetiku... A u dámských lyží jsou tyto aspekty ještě důležitější. Ženy u sportovního vybavení vždy ocení, když je přesně přizpůsobené jejich potřebám a prostřednictvím své formy vyjadřuje ženskost a módní nápaditost.


Proto jsme se rozhodli spolupracovat s renomovanou rakouskou firmou Swarovski, která se už od roku 1895 zabývá výrobou šperků. Sdílíme s ní snahu o ctění tradic, precizní řemeslné umění, inovace a touhu po dokonalosti. Obě firmy také nedávno oslavily významná výročí – Swarovski loni slavil sto dvacet let od svého založení a Elan sedmdesát.
Vzali jsme lyže Elan Delight Supreme, nejlehčí dámské lyže na světě, a udělali jsme z nich krásný model Delight Black Edition. Povrch této lyže je ozdoben krystaly značky Swarovski ve tvaru sněhových vloček, které vytvářejí působivé vizuální efekty, když na lyže dopadá světlo z různých úhlů. K těmto lyžím dostanete speciální certifikát, který je atestem pravosti kamenů Swarovski.


Lyže Delight Black Edition mají stejné technické parametry jako lyže Delight Supreme. Jsou založeny na konceptu Elan Lightskiing („lehké lyžování“), který klade důraz nejen na nízkou hmotnost, ale i na špičkový výkon lyží. Pevně věříme, že každá milovnice tohoto sportu může lyžovat ještě lépe, pokud má k dispozici správné vybavení, a že tyto lyže umocní skvělý zážitek z jízdy.


Model Delight Black Edition se kromě nízké hmotnosti pyšní také velmi moderní konstrukcí, která zaručuje výbornou ovladatelnost a skvělou dynamiku lyže. Je to lyže pro širokou škálu lyžařek a její vlastnosti nejlépe vyniknou na upravených svazích. Využívá několik nejmodernějších technologií firmy Elan, např. SlimShape, díky které bylo možné výrazně zredukovat hmotnost lyže. Profil Early Rise Rocker usnadňuje jízdu v obloucích a usnadňuje carving, zatímco dřevěné jádro TruLite zaručuje optimální pružnost těchto lyží.
Díky své tmavé eleganci a vysoké kvalitě je Delight Black Edition - společný produkt firem Elan a Swarovski - exkluzivní a nezaměnitelnou lyží, která promění běžný den na sjezdovce v elegantní sportovní a vizuální zážitek.

Elan Delight Black Edition

aktuální ověřený volný zájezd / pobyt
vybíráme z článků o lyžování

Běh na lyžích zimní zasněženou krajinou rakouského Štýrska je skutečnou idylou. Zatímco se vydáváte na běžkařskou trasu, vaše duše se zotavuje. Běžecké lyžování samozřejmě přináší řadu výhod i pro tělo. více informací

Bolest nohou z velké části souvisí s velikostí boty: buď máte lyžařské boty moc malé (v tom případě jste závodník), nebo naopak moc velké. Druhá varianta je častější. Dalším důvodem je přetížení chodidla v tvrdé lyžařské botě, čemuž se dá předejít vhodně zvolenou sportovní ortopedicky tvarovanou vložkou, která nohu podepře více informací

reklama


z naší nabídky

Sněhový i-Servis SKIVO Sněhový i-Servis SKIVO
Praktické rady jak správně připravit lyže, běžky, SNB ... více informacívíce informací
lyžařské zprávičky   více zprávvíce informací

Kvůli silnému větru se dnes kvalifikace MS v letech skákat nebudevíce informací
25.1.2024 | Kvůli nepřízni počasí se dnes neuskuteční kvalifikace mistrovství světa v letech ...

Němec Strasser vyhrál noční slalom ve Schladminguvíce informací
24.1.2024 | Německý lyžař Linus Strasser vyhrál noční slalom Světového poháru ve Schladmingu ...

Bude Ledecká závodit? Zdravotní problémy se opět zhoršily, jela na vyšetření plicvíce informací
24.1.2024 | Užívá si, že po roční pauze opět může závodit, ale není to pro Ester Ledeckou po ...

kalendář akcí   více akcívíce informací

reklama



© 2000 - 2020 - Lyžování.cz | Kontakt & Ochrana osobních údajů |