lyzovani.cz | za sněhem na serveru www.lyzovani.cz

Ski areál - Ski Bachledova - Belianske Tatry

Vlastní vyhledávání
reklama

Skiareál Ski Bachledova

Skiareál - Ski Bachledova - Belianske Tatry

Informace o vybavenosti, sjezdových tratích, stavu sněhu a kontakty na - Skiareál - Ski Bachledova

SKIATLAS - Slovensko

Informace o ski areálu Ski Bachledova:

Nadmořská výška 820 - 1160 m.n.m.
Počet lanovek 2
Počet vleků 6
Počet sjezdovek 12
  černá 2,2 km červená 3,6 km modrá 5,5 km zelená 0
Celková délka sjezdovek 11,5 km
Délka běžeckých tratí 20 km
Kapacita/hod. 5900
Jednodenní skipas (dospělý/dítě) HS - 24,- / 23,-, VS - 22,- / 20,-
  Podrobný ceník skipasů  
  Podrobný ceník sjezdovek  
  Sněhové zpravodajství ze střediska
  Doprava - vzdálenosti - plánovač tras  
  Webová kamera
   
Kontakty:  
Telefon +421 524 498 101
E-mail info@skibachledova.sk
Internet http://www.skibachledova.sk/
   
Novinka
Od prosince 2015 se BACHLEDKA Ski & Sun stává součástí skupiny TatrySki. Ta spojuje 9 lyžařských stredisek a kluzišť v okolí Tater na Slovensku a v Polsku, ve kterých je možné lyžovat na jeden skipas. Společné lístky jsou 2-denní a delší. Návštevníci tak mají možnost lyžovat na téměř 40 km sjezdovek a využívat až 45 lanovek a vleků.

Rodinné lyžařské středisko Ski Bachledova sa nachází na hřebeni Spišské Magury s nádherným výhledem na panorama Belianských Tater, jen 30 km severne od města Poprad. Rozprostírá se na území tří obcí – Ždiar, Jezersko a Malá Franková, přičemž přístup do střediska je možný z Bachledové doliny tak i Jezerska.
Ski Bachledova nabízí slovenský unikát, možnosť lyžovať ve třech dolinách z různých světových stran, fantastickou rodinnou lyžovačku a celosezónní garanci sněhu. Uměle zasnežovaných je až 9,5 km sjezdovek. Lyžařům je k dispozici 4-sedačka Jezersko, 3-sedačka Bachledova dolina, 6 vleků, 12 sjezdovek v délce 11,5 km a to ve všech stupních náročnosti, k tomu 20 km běžeckých tratí. Samozřejmostí je večerní lyžování, lyžařská škola, ski-servis, půjčovna lyžařského vybavení, bezplatné parkování a ski-bus.

Ve Ski Bachledova nezapomínáme ani na našich nejmenších, pro které máme připravených hned několik atrakcí. Když starší aktivně odpočívají na sjezdovkách anebo se vyhřívají na sluníčku před apres ski-barem, o ty mladší se stará tým licencovaných instruktorů v lyžařské školce SUNKID. Kolotoč určený pro začínající lyžaře jim poskytne zábavu a pocit radosti z pohybu na lyžích. Po době strávené učením se, se mohou přesunout do dětského pohádkového světa s tubingovou dráhou. Jak mají sněhu dost, vyřádí se v novém dětském koutku v hotelu příamo u svahu. Rychlost na lyžích si všichni mohou změřit na měřené slalomové dráze. Tečkou za perfektně stráveným dnem je zážitek ze zimní jízdy na bobové dráze nebo snowraftingu.
Tělo i duši následně potěší odpocinek ve wellness centru v Penzionu SKI Jezersko nebo Hotelu Bachledka přímo ve středisku.

V oblasti Ždiaru, Jezerska a okolí je k dispozici až 3 000 lůžok v hotelech, penzionech a chatách různych kategorií. Ubytováním se v partnerských zařízeních podporujete rozvoj regionu a zároveň ušetříte. Skipasy si při vícedenních pobytech můžete zakoupit se slevou až do výše 30%. Dopřajte dovolenou aj svému autu - do strediska Vás zdarma odveze ski-bus ze Ždiaru a Jezerska.

Lokální speciality a jiné lahůdky nabízejí místní restaurace, bistra a bufety přímo na svahu. Výjímečnou atmosféru zažijete v našem apres ski-baru, kde zábava trvá až do pozdních hodin.
V okolí ski areálu Ski Bachledova, v oblasti Belianske Tatry můžete najít několik dalších skiareálů:
aktuální ověřený volný zájezd / pobyt
vybíráme z článků o lyžování

Běh na lyžích zimní zasněženou krajinou rakouského Štýrska je skutečnou idylou. Zatímco se vydáváte na běžkařskou trasu, vaše duše se zotavuje. Běžecké lyžování samozřejmě přináší řadu výhod i pro tělo. více informací

Bolest nohou z velké části souvisí s velikostí boty: buď máte lyžařské boty moc malé (v tom případě jste závodník), nebo naopak moc velké. Druhá varianta je častější. Dalším důvodem je přetížení chodidla v tvrdé lyžařské botě, čemuž se dá předejít vhodně zvolenou sportovní ortopedicky tvarovanou vložkou, která nohu podepře více informací

reklama


z naší nabídky

Sněhový i-Servis SKIVO Sněhový i-Servis SKIVO
Praktické rady jak správně připravit lyže, běžky, SNB ... více informacívíce informací
lyžařské zprávičky   více zprávvíce informací

Kvůli silnému větru se dnes kvalifikace MS v letech skákat nebudevíce informací
25.1.2024 | Kvůli nepřízni počasí se dnes neuskuteční kvalifikace mistrovství světa v letech ...

Němec Strasser vyhrál noční slalom ve Schladminguvíce informací
24.1.2024 | Německý lyžař Linus Strasser vyhrál noční slalom Světového poháru ve Schladmingu ...

Bude Ledecká závodit? Zdravotní problémy se opět zhoršily, jela na vyšetření plicvíce informací
24.1.2024 | Užívá si, že po roční pauze opět může závodit, ale není to pro Ester Ledeckou po ...

kalendář akcí   více akcívíce informací

reklama



© 2000 - 2020 - Lyžování.cz | Kontakt & Ochrana osobních údajů |