lyzovani.cz | za sněhem na serveru www.lyzovani.cz

Ratschings nabízí kromě skvělého lyžování také chutný kulinářský zážitek

Vlastní vyhledávání
reklama

Ratschings nabízí kromě skvělého lyžování také chutný kulinářský zážitek

datum | 22.11.2021

Jižní Tyrolsko je oblíbenou destinací lyžařů všech věkových kategorií včetně rodin s dětmi. Velmi moderní lyžařské středisko Ratschings nabízí 28 km širokých sjezdovek, na které lyžaře dopraví 8 ultramoderních lanovek.

Lyžařské středisko Ratschings-Jaufen se rozkládá v postranním údolí na severních svazích, které však nejsou tak stinné, jak by se dalo čekat, nýbrž díky svému mírnému až středně strmému sklonu příjemně osluněné po většinu zimní sezóny. Kromě supermoderních lanovek Ratschings-Jaufen překvapí i nejpečlivější úpravou sjezdovek, jakou si lze představit, za což byl opakovaně oceněn v mezinárodních soutěžích. Výhodou tohoto skiareálu jsou i pohodlná garážová stání, možnost uskladnění lyží a samozřejmostí je půjčovna zimního vybavení a sportovní obchod, ve kterém si mohou lyžaři dokoupit vše potřebné.


Copyright: Ratschings Tourismus/Manuel Kottersteger

Chaty i restaurace v údolí v okolí obce Ratschings nabízí jednu místní specialitu za druhou - mezi nimi například jablečný štúdl, meruňkové knedlíky, císařský trhanec Kaiserschmarrn, plněné taštičky Schlutzkrapfen, sýrové halušky Kasnocken a další dobroty, po kterých se sliny jen sbíhají.

Jižní Tyrolsko myslí skutečně na každého. Nabízí proto celou řadu atrakcí nejen pro dospělé, ale hlavně pro děti. A je tak ideálním místem pro rodinnou dovolenou. V Ratschings je například široká nabídka pro dětské lyžaře. Pro děti, které stojí na lyžích poprvé, jsou připraveni profesionální instruktoři a lyžařské školy, kde je trpělivý a přátelský přístup samozřejmostí. Nechybí zde ani speciální lyžařské trasy určené naprostým začátečníkům, sáňkařské dráhy a rodinné projížďky v kočáře s koňským spřežením, která jede skrze alpské údolí s nádhernými scenériemi. Zkušenější lyžaři zase ocení místní funpark plný překážek a skokánků.


Copyright: Ratschings Tourismus/Manuel Kottersteger

Více informací o lyžařském středisku Ratschings




Copyright: Ratschings Tourismus/Manuel Kottersteger

aktuální ověřený volný zájezd / pobyt
vybíráme z článků o lyžování

Běh na lyžích zimní zasněženou krajinou rakouského Štýrska je skutečnou idylou. Zatímco se vydáváte na běžkařskou trasu, vaše duše se zotavuje. Běžecké lyžování samozřejmě přináší řadu výhod i pro tělo. více informací

Bolest nohou z velké části souvisí s velikostí boty: buď máte lyžařské boty moc malé (v tom případě jste závodník), nebo naopak moc velké. Druhá varianta je častější. Dalším důvodem je přetížení chodidla v tvrdé lyžařské botě, čemuž se dá předejít vhodně zvolenou sportovní ortopedicky tvarovanou vložkou, která nohu podepře více informací

reklama


z naší nabídky

Sněhový i-Servis SKIVO Sněhový i-Servis SKIVO
Praktické rady jak správně připravit lyže, běžky, SNB ... více informacívíce informací
lyžařské zprávičky   více zprávvíce informací

Kvůli silnému větru se dnes kvalifikace MS v letech skákat nebudevíce informací
25.1.2024 | Kvůli nepřízni počasí se dnes neuskuteční kvalifikace mistrovství světa v letech ...

Němec Strasser vyhrál noční slalom ve Schladminguvíce informací
24.1.2024 | Německý lyžař Linus Strasser vyhrál noční slalom Světového poháru ve Schladmingu ...

Bude Ledecká závodit? Zdravotní problémy se opět zhoršily, jela na vyšetření plicvíce informací
24.1.2024 | Užívá si, že po roční pauze opět může závodit, ale není to pro Ester Ledeckou po ...

kalendář akcí   více akcívíce informací

reklama



© 2000 - 2020 - Lyžování.cz | Kontakt & Ochrana osobních údajů |